Първоначално публикувано от Satanism
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеСтарата ти кола да не е модел от типа на Т-60, Т-72? Или е друг модел танк.
За една бройка да го срутя...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщениеЗамина ми предната броня някво такси и аз се разцепихме малко и все пак сам късметлия можеше и да е по ллошо!детелинката си знае работата
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
МРАЗА ГО ТОВА ВРЕМЕ .......а в надежда зарад това метро трябва да ни раздадът карти от къде може и къде неможа да се минава басиии ....
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеМРАЗА ГО ТОВА ВРЕМЕ .......а в надежда зарад това метро трябва да ни раздадът карти от къде може и къде неможа да се минава басиии ....
Аз съм на работа и повярвай ми искам да убия колегите, защото са много заспали днес....и сега си чакам да видя колко още ще се мотаят, и ще ме ядосват!sigpic
Comment
-
Вчера един некадърник ме хакна в задната брония, докато кротко си чаках светофара да светне зелено
За щастие се разминах само с драскотина....Какво им става на всички...леко валне дъждец и се почва каране с 30км/ч, бавно изтегляне по светофарите, големи задръствания от всякъде...
Представям си какво ще е като се изръси и първия сняг...Алеле майко...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
аман от мошеници
Не знам дали е за тука ама нали е изповедалня...........та ситуацията е следната:
април 2010 отидох в сливен във фирма НУШИ да ми оправят климатика на алфата и се почна едно ходене по мъките. Когато реших да го ползвам духна студено и аз реших че всичко е ОК но качи се един познат с алфа 166 ама дизелче и ме уби като ми каза че климатика ми не бачка като хората. И аз реших да си потърся майсторите беше август месец. Отидох при тях и питам ... какво ще правим.... а ония .....ами трябваше да дойдеш след една седмица и вече няма гаранция, рекламации и т.н. Аз се позамислих ........ ама не са ме викали на втори преглед щото казаха че всичко е ОК. Реших да потърся Комисия за защита на потребителя и пуснах жалба за некачествен ремонт и след месец ми отговарят с това което им е отговорил собственика на фирмата. Реших да чуя собственика на фирмата по телефона и след кратък разговор се стигна до въпрос от моя страна ...............защо не ме вписахте в книгата за рекламации ...... и отговор .......ами не знам. Разговора продължи още малко и собственичката накрая ми каза че ......няма да обеднееш с 90 лв. я.....Умрях и незнам какво да направя. Излиза така че комисията май санкционира когато и изнася. В крайна сметка се оказа че в системата имам останал 145 гр. фреон от общо необходим 700 гр. и имах сложени на климатичната си система гумени уплътнения по 6 лв. броя които се оказаха без гаранция от страна на фирмата. Оказа се също че системата работи и с 400 гр. фреон така че може и него да са икономисали. Писнало ми е от мошенници. Сега има някаква помирителна комисия и ще пиша и до нея. Качвам ви становището на фирмата и отговора на КЗП.
ПоздравиLast edited by mian4o; d.m.y г., 15:21.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВчера един некадърник ме хакна в задната брония, докато кротко си чаках светофара да светне зелено
За щастие се разминах само с драскотина....Какво им става на всички...леко валне дъждец и се почва каране с 30км/ч, бавно изтегляне по светофарите, големи задръствания от всякъде...
Представям си какво ще е като се изръси и първия сняг...Алеле майко...
Факт е, че като валне малко дъжд и започват да се блъскат като за световно
За зимата ще съм пак с колелото струва ми се. И без това имам гуми подходящи за тия условия.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
ужас вече само студ ... а най - лошото е че се разболявам а имам доста планове на събота и неделя ...Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеужас вече само студ ... а най - лошото е че се разболявам а имам доста планове на събота и неделя ...
Ми айде завивай се и на топло под завивкитеи в събота незнам какво ще правиш, ама в неделя имаш уговорка с мен
хиихихи
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщениеМи айде завивай се и на топло под завивкитеи в събота незнам какво ще правиш, ама в неделя имаш уговорка с мен
хиихихи
пием тука некви простотиии утре спим цел ден и в неделя съм чисто нов на линия
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Comment
-
Значи на 156 комби само името му е комби....дее*а и калинката....
В багажника на всеки средно голям седан или хеч можеш да наредиш 4 16-ки една до друга....в "комбито"....можеш да наредиш хуй....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment